litenfialotta

Till en sprillans ny liten människa

Kategori: Bodys

Igår skickade jag iväg den här beställningen till ett par vänner som går i väntans tider. Deras lilla dotter är beräknad att komma i början på april så det är hög tid att se till att det finns Fia-Lotta kläder i lådorna =)
 

Kvällspyssel

Kategori: Allmänt

VM i isracing

Kategori: Allmänt

En bild från VM i isracing på Studenternas i Uppsala i söndags.
 

Girls night out

Kategori: Allmänt

Shiseido

Kategori: Smink och hudvård

 
Här om dagen beställde jag hem den här foundationborsten från eleven.se, och jag tycker att den är helt grym! Tackvare att den är platt på toppen kan man jobba in foundationen bättre i huden för ett felfritt resultat. Tummen upp Shiseido!

Pyjamas

Kategori: Pyjamas

Den här har jag glömt att visa en bild på. Det är en tvådelad pyjamas som jag fick en beställning¨på precis innan vi åkte till Bali. Den här är i stl 92 till en liten tjej som snart ska fylla tre (om jag förstod det hela rätt =)).
 
 

Virkat

Kategori: Virkat

Dessa små trollsländor är superenkla och roliga att virka, det tar ca 10 minuter och de kan varieras på hur många sätt som helst!
 
 
 

Dregglisar X 5

Kategori: Dregglisar

Att få en beställning på fem stycken dregglisar med motiveringen att det inte går att hitta några lika bra ute i butikerna värmer en liten hobbysömmerskas hjärta <3
 

Till Louise

Kategori: Muddbyxor

I slutet på februari fick en av mina kusiner barn, närmre bestämt en liten Louise. Jag skickade över ett litet paket med en mössa och ett par muddbyxor i ett underbart cupcakes-tyg till det lilla livet.  
 

Vackert

Kategori: Allmänt

Älskade symaskin

Kategori: Allmänt

Igår spenderade jag timmar tillsammans med min symaskin och mina tyger. Åh va jag älskar sånna kvällar. Jag tycker fortfarande att det är precis lika kul! Jag har fått några beställningar på dregglisar, bodys samt muddbyxor, så symaskinen kommer att gå varm ett par kvällar nu. Jag ska försöka att komma ihåg att lägga upp bilder vart efter de olika plaggen blir färdiga.

Kall ända in i märgen

Kategori: Allmänt

Hur länge ska den här vintern hålla i sig egentligen? Jag är så trött på att frysa så jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Jag sitter på jobbet med lager på lager av kläder och håller ändå på att frysa ihjäl. Jag är inne på min tredje kopp te, och nej inte för att det är gott, utan bara för att försöka hålla (få upp) värmen. Det räcker nu!
  

Bästa Beatrice Ask

Kategori: Allmänt

Vardag och verklighet

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit hemma i snart en vecka och jag börjar sakta men säkert landa i vardagen och dess rutiner igen. Vi har haft det helt underbart, jag lovar att lägga upp en massa bilder från resan så småningom, jag kollade igenom kameran här om dagen och de visar sig att vi under de två veckor tog över 600 bilder, så jag har en del att gå igenom!
 
Att åka från 34 grader och sol, för att ett dygn senare komma hem till 10 minusgrader var väl kanske inte riktigt vad vi hade räknat med. Någonstans tror jag att vi båda hade hoppats på att våren sulle vara kommen vid det här laget. På nyheterna här om dagen sa dom att vi vid denna tid förra året hade 20 plusgrader ute, så det kan inte ha varit en helt naiv förhoppning. Men ska jag vara helt ärlig så gör det inte så mycket att det är griskallt ute, vi har ju trots allt fått vårat avbrott och kommer kunna leva på det fram tills dess att våren gör entré!