litenfialotta

Tossor X 5

Kategori: Allmänt

Jag hoppas att ni alla har haft en underbart midsommarhelg! Själv har jag haft det ganska lugnt och skönt. Helgen inleddes med en klassisk dejt med hjärtat i torsdags, middag på Caliente följt av en bio. Självaste midsommarafton spenderade vi hemma hos svärföräldrarna, vi åt sillunch, hade femkamp och grillade på kvällen, hur mysigt som helst! Resten av helgen har också varit väldans lugn och stillsam, som ni ser nedan har jag spenderat många timmar framför mina symaskiner... jag har även klippt till en massa tyg för att sy ihop nya bodys/pyjamasar med långa ben, bilder på det kommer senare =)
 
 

Lite mer nytt

Kategori: Allmänt

 

Fjärilar

Kategori: Allmänt

 

Tossor - All Stars

Kategori: Sömnad

Givetvis kliade det i fingrarna så fort jag kom hem och öppnade paketet med de nya tygernatygerna. Så innan middagen knåpade jag ihop ett par ur-söta tossor i ett av de nya tygerna, all stars. Jag har fodrat dem med ett underbart och mjukt brunt fleecetyg som jag inhandlade här om dagen. 
 
 

Lycka!

Kategori: Allmänt

Är att plocka upp ett paket innehållandes detta på väg hem från jobbet en vanlig tisdag =) 
 
 
 

Hej och välkommen tillbaka inspiration!

Kategori: Bodys

Nu har bloggen legat på is ett bra tag, ungefär lika länge som symaskinerna! Men nu har inspirationen gjort come back och det börjar klia i fingrarna igen! Igår tog jag tag i en hel del plagg som jag har haft liggandes som nästan har varit klara och såg till att de blev helt klara. Tre bodys i stl 68 samt ett par muddisar i stl 62. Jag passade även på att snöra om och till alla små tossor som jag har haft liggandes.