litenfialotta

det blev sååå fint!!!

Kategori: Allmänt

kärlek

Kategori: Allmänt

preppat och klart

Kategori: Allmänt

Nu är tapeterna inhandlade och tapetbordet på plats!

en tung soffa på en liten fot

Kategori: Allmänt

När vi skulle flytta tillbaka möblerna här om dagen lyckades jag tappa soffan på min fot, aj aj!

wooden floors

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nature

Kategori:

 
 

heaven's got a plan for you

Kategori: Allmänt

God morgon! Äntligen lite sol, underbart! I natt fick vi äntligen komma hem och sova i våran säng, gissa om det var skönt! Igår kom alla socklar på plats i lägenheten och ikväll ska hallen målas, nu är slutet nära! Imorgon kommer hjärtats farbror att hjälpa oss tapetsera, så förhoppningsvis är det färdigt när jag kommer hem från jobbet. Vi har bestämt oss för det ljusblåa tapeten, jag tror att det kommer bli riktigt fint!
Efter jobbet igår åkte jag hem till Terese och myste med Livis och lilla Ebba. Det va precis det jag behövde efter min skit-dag igår. Man kan inte vara ledsen när man har 3700 gram kärlek i famnen och en 2,5 åring att leka med =) samt en underbar mamma att ventilera med. Jag saknar henne otroligt mycket, igår va jag tvungen att skriva en fusklapp med alla saker som jag hade att berätta och alla människor jag skulle hälsa från!
Jag tänker fortfarande på huset förresten.
Ha en fin dag i höstsolen!

höstmys

Kategori: Allmänt

Höstmys i min nya stickade tröja! 

saknad

Kategori: Allmänt

Det känns aldrig som att den här veckan kommer att ta slut. Det här måste vara den längsta veckan på evigheter. Det känns inte som att dagarna ens passerar. Varje dag den här veckan har jag vaknat och trott att det är torsdag eller fredag, men det är ju aldrig det. Jag har en riktig skräp dag idag, jag känner mig ledsen och vill bara gå hem och gömma mig under täcket. Tänk om världens bästa kollega och vän hade varit här, vad mycket lättare allt hade känts då.
 
Om inte veckan kan ta slut kan väl i alla fall den här dagen ta slut.

Over Night Success?

Kategori: Smink och hudvård

Jag var inne en sväng på Kicks igår och sprang på dessa roliga små saker, det är pyttesmå genomskinliga plåster för problemhud. Rolig grej, vem kommer på allt? Nyfiken som jag är kunde jag inte inte köpa dom utan kom hem med ett paket. Jag kan väl inte påstå att jag har problemhud direkt men hur kul är det inte, ett litet miniplåster?!
Så fort jag har fått chansen att använda produkten får ni veta mer!

höstrusk och inflytt

Kategori: Allmänt

Det blir inte mer höst än så här! Vilket vidrigt väder att vakna till, 9 grader, blåst och ösregn, som dessutom förväntas hålla i sig resterande del av dagen. Tur att man inte jobbar utomhus!
Ikväll får vi äntligen flytta hem igen, hem till nymålade väggar och nybetsade golv! Det som återstår att göra innan allt är färdigt är;
 
  • Måla hallen
  • Sätta socklar i vardagsrum och hall
  • Betsa och lacka bänkarna i köket
  • Tapetsera fondväggen
  • Byta ut vägguttag och strömbrytare
     
    Sen tror jag att allt ska vara klart!

Tacksam för gångavstånd

Kategori: Allmänt

Jag är så glad att jag inte behöver åka bil till jobbet varje dag! Inte nog med att jag blir smått galen på alla som inte kan köra bil så har jag de senaste tre dagarna betalat 360 kr i parkeringsavgifter.

väska

Kategori: Allmänt

Jag är lite sugen på en ny väska, jag hittade den här på nätet som jag funderar på...
 

förälskad

Kategori: Allmänt

Jag har gått och blivit förälskad i ett hus som ligger ute på Hemnet. Det är helt perfekt på alla sätt och vis och jag fullkomligt ÄLSKAR det! Tyvärr ligger det lite fel i tiden att köpa hus just nu så jag får låta mitt drömhus gå till någon annan. Jag tror att jag har varit inne på Hemnet och kollat på objektet minst tio gånger sen jag hittade det igår, dessutom åkte jag och hjärtat förbi och kikade på det igår. Det är så himla himla fint! Det är visning på söndag men jag tror inte att det är någon idé att gå dit, jag kommer inte vilja gå där ifrån då. Jag har redan börjat möblera och tapetser om i mitt huvud.... Jag hoppas att det dyker upp liknande objekt om något år när det lämpar sig bättre att flytta till hus.
Men jag vill ju så gärna ha det!!
 

telefonlös

Kategori: Allmänt

Min telefon dog i förmiddags, nej jag har inte tappat den i sjön, men däremot har jag glömt laddaren i lägenheten. Alla andra människor på denna planet har ju iPhone, så jag har inte kunnat ladda telefonen. Jag känner mig nästan lite vilsen.

Hemlängtan

Kategori: Allmänt

Efter att ha sovit hos mamma och pappa två nätter längtar jag redan hem. Till vår säng, vår soffa och alla våra (framförallt mina) saker. I natt blir nog sista natten hos m&p för imorgon kan vi flytta hem igen! Jag är så nyfiken på hur det ser ut, jag har ju inte sett det nya golvet i vardagsrummet/köket/hallen än... det ska bli såå kul att se det! På fredag skall vi få hjälp att tapetsera fondväggen, så till helgen kommer förhoppningsvis allt att vara klart!
Hoppas att ni har en bra dag!
 

kaos

Kategori: Allmänt

Nu är projekt vardagsrum inlett. Vi bor just nu i ett totalt kaos. Som tur är är mina föräldrar bortresta ett tag så vi har flyttat hem till dom ett par dagar. Jag vet inte hur, men vi har i alla fall lyckats stuva undan alla möbler från vardagsrum, kök och hall i sovrummet och badrummet, vilket innebär att vi slipper flytta ut grejerna ur lägenheten. Det underlättar en hel del! Målningen av vardagsrummet är färdigt och hjärtat har börjat med golven, nu saknas det bara ett par lager lack på golvet och lite tapeter så är det klart! Just det, vi måste måla hallen också.... ja ja snart klart i alla fall!
 

birds and frogs

Kategori: Allmänt

Sitter och ögnar igenom Aftonbladet, tur att man inte köade till Expert imorse, eller hade en gynundersökning inbokad. Skrämmande.
Den nytillkomna tapeten fick direkt tummen ner av min sambo. Lite tråkigt tycker jag. Jag gillar den.
 
 

fondvägg

Kategori: Allmänt

Strömbrytare, golv och kontraster

Kategori: Allmänt

    

fredag

Kategori: Allmänt

Hej på er, hoppas att ni mår bra och njuter av att det är fredag! Det gör i alla fall jag! Den här veckan har gått väldigt fort men jag ser ändå fram emot ett par dagars ledighet. Ikväll ska vi åka och köpa mer färg och börja flytta möbler för att kunna måla vardagsrummet och hallen. Jag ser verkligen fram emot att komma igång med det, jag vill att allt ska vara klar nu nu nu (förutom fondväggen för jag kan inte välja tapet). Jag lägger upp lite bilder från sovrummet sen, vi skruvade upp de svarta vägguttagen och strömbrytarna igår, att så lite kan göra så mycket. Det blev hur fint som helst!
Igår va det brakfest på jobbet då ett av företagen i huset firade 10 år, innan jag gick hem passade jag på att lyssna på First Aid Kits soundcheck då dom skulle underhålla på festen. Dom är otroligt begåvade!
En (ganska suddig och dålig) bild på First Aid Kit.

så pinsamt att det gör fysiskt ont

Kategori: Allmänt

Herre gud! Det mest pinsamma som kan hända hände just!
Tre kvinnliga besökare kliver in i receptionen för ett möte. Två mottagare kommer ner, en man och en kvinna. När den kvinnliga mottagaren hälsar på den tredje och sista besökaren pekar hon på magen och kvittrar glatt ett grattis. Ni har säkert redan förstått vart detta är på väg. Nej, nej alltså, jag är inte.... nej.
 
 Herre gud!!!!! Jag, som inte ens hade något med det hela att göra, ville bara sjunka under jorden, gömma mig under skrivbordet och dö en smula.
 
Jag skäms fortfarande å hennes vägnar.

elementet på

Kategori: Allmänt

Jag sitter på jobbet och fryser röven av mig, det är så sjukt kallt. Tur att jag har ett element under skrivbordet, fast det känns så där att behöva sätta på det redan i mitten på september. Hur ska jag överleva vintern?

dagens (lunch)aktivitet

Kategori: Allmänt

Hyfsat raskt tempo!




 

jag har fortfarande inte bestämt mig

Kategori: Allmänt

Det här är en väldigt dålig bild tagen i ett väldigt dåligt ljus, men jag har i alla fall satt upp tapetproverna i sovrummet nu. Jag hoppades att det skulle underlätta valet av tapet men jag vet inte om det har gjort det. Det blir till att fundera ett tag till.

 

dags för ett tips igen

Kategori: Smink och hudvård

Nu va det ett tag sen jag tipsade om make up produkter, so here it goes. Det här en två-i-en produkt från MaxFactor som innehåller både foundation och serum, Ageless Elixir. Den har en fantastisk konsistens och täcker hur bra som helst! Jag tycker resultatet blir snyggast om den appliceras med fingertopparna iställer för med svamp. Jag har ju tipsat om MaxFactors Liquid Illusion tidigare vilket också är en superbra foundation, men då den inte är i flytande form är den inte speciellt dryg. Ageless Elixir däremot är flytande och har en pump som doserar en liten mängd foundation vilket gör att den håller mycket längre. Den finns just nu till specialpris på Kicks, jag tror den kostar ca 170 kr i vanliga fall och nu kostar den ca 120 kr.

 

nöjd

Kategori: Allmänt

När regnet dånar mot taket känner jag hur nöjd jag är över att vi spikade idag, av alla dagar, som den första dagen att börja springa igen. Kan man jogga i gummistövlar?

lunchpromenad

Kategori: Allmänt

3,5 km snirklig lunch-prommis, helt ok på 30 minuter.

strömbrytare och vägguttag

Kategori: Allmänt

 Det är produkter ur den här serien som vi har beställt till lägenheten, Elko plus svart.
 

Färdigt, så när som på....

Kategori: Allmänt

Nu är sovrummet färdigt, i alla fall om vi bortser från att vi inte har fått de nya vägguttagen och strömbrytarna än! Väggarna är målade, golvet är betsat och lackat och socklarna sitter på plats! Nu får vi äntligen börja flytta in våra möbler igen. Jag lägger upp en till bild när allt är på plats! Visst blev det snyggt!
 

farmor

Kategori: Allmänt

Farmor stickar världens finaste och skönaste raggsockor! När jag blir farmor ska jag också regera på raggsockestickning.

mitt hjärta stannade

Kategori: Allmänt

I söndags var jag med om något väldigt obehagligt. Jag och pappa hade varit ute och plockat svamp och tänkte passa på att stanna till på crossbanan på vägen hem då hjärtat och hans pappa skulle vara där. När vi kom dit visade det sig dock att dom redan hade åkt hem så vi vände och åkte hemåt. På vägen ser jag hur det blinkar ett blåljus bakom en kurva, jag saktar in och ser att det är en polis, sedan ser jag brandbilen, ambulansen och räddningstjänsten, och mitt i allt, hjärtats crossbuss. Mitt hjärta stannade. Jag förberedde mig på det värsta och kalla kårar gick genom hela kroppen. Brandmannen som hade stoppat upp trafiken var snabbt framme vid min bil och jag, skakande som ett asplöv, frågade om det var personerna i bussen som råkat ut för en olycka. Till min stora lättnad såg jag då hjärtats pappa och fick svaret att bussen inte var inblandad i olyckan. Det hann gå många tankar genom mitt huvud på de sekunderna. Det visade sig att det var en motorcyklist som hade kört av vägen och att dom var först på plats. Jag är oerhört tacksam över att det inte hände hjärtat eller hans pappa något, men mina tankar går ut till motorcyklisten och hans familj.  

bebis

Kategori: Allmänt

Lördag den 15/9 tittade hon ut, ca fyra veckor för tidigt, Terese och Anders andra dotter. Dom är fortfarande kvar på Huddinge sjukhus så jag har inte träffat den lilla krabaten ännu. Nu sitter jag och kollar på lite mysiga bebis presenter, det finns ju så söta saker så man blir alldeless till sig! Jag ser verkligen fram emot att träffa lilla bebisen snart, och mamma så klart!
 

Svåra val

Kategori: Allmänt

Jag sitter i soffan och stirrar mig blind på dessa två tapeter. Jag ÄLSKAR båda två men har sjukt svårt att bestämma mig. Det är svårt att tänka sig hur det kommer bli med övriga väggar vita samt det mörka golvet så jag tror att jag ska hänga upp tapetproverna i sovrummet när det är färdigt.

Uppdatering golv

Kategori: Allmänt

Nu börjar golvet ta form! Det blir vansinnigt snyggt, bättre än jag kunnat hoppas på! Idag (och kanske imorgon) skall det lackas några varv och sen är det färdigt! Då kan vi börja flytta in alla möbler i sovrummet igen samt tömma resten av lägenheten och börja om på nytt!

2012-09-15

Kategori: Allmänt

 Hej på er! Jag hoppas att ni har en underbar lördag! Jag och hjärtat ägnar dagen åt renoveringen hemma, vi är just nu ute på jakt efter tapeter och lampknappar, sen blir det hem och slipa golv igen! Samtidigt som allt detta görs väntar jag nervöst på besked om Terese dotter vill titta ut snart! 

Veckans ord

Kategori: Allmänt

Här kommer texten som jag pratade om tidigare. Jag har fått en hel del positiv feed-back från folk på kontoret och det känns verkligen superkul! Hoppas ni gillar den!

Den enes olycka den andres lycka!

Kategori: Allmänt

Den här beställningen mat från Panini skulle egentligen till ett annat av våra kontor men hamnade hos mig. När jag fick tag på personen som hade lagt beställningen hälsade hon att jag fick behålla maten då leverantören redan hade löst problemet och skickat en ny leverans till henne. Det passar hur bra som helst då jag jobbar själv och inte har någon mat med mig =) you made my day! Tusen tack!   

 

IKEA

Kategori: Allmänt




Efter jobbet idag måste vi åka till Ikea en sväng. Benen på våra garderober är tydligen inte så stabila så det skall vi köpa nya, sen är det lite annat smått och gott vi behöver, och sen är det ju alltid kul att bara strosa!




stor & liten

Kategori: Allmänt

Här ser ni väldigt tydligt hur oaktsamma vi har varit gällande att inte få färg på golvet.
 

compact living

Kategori: Allmänt

Vardagsrummet extraknäcker just nu som sovrum och walk-in-colset.

den fina kvällen igår

Kategori: Allmänt





måla sovrummet - check!

Kategori: Allmänt

Igår målade vi om sovrummet från nån variant av latte-beige till vitt! Det vart så sjukt bra! Varken jag eller hjärtat har målat tidigare men det gjorde ingen större skillnad, det gick strålande ändå! Vi strök på totalt tre lager, det hade nog räckt med två, men perfektionister som vi är tyckte vi att det va bäst att ta ett tredje också. Som ni ser så iakttog vi ingen större försiktighet gällande golvet då det ändå skall slipas och betsas.
 

 
   


 

färg färg färg

Kategori: Allmänt

Idag är det äntligen dags att börja måla! När jag kom hem efter turen på stan igår hade hjärtat plockat ut allt (utom säng och garderober) ur sovrummet och preppat rummet. Jag har aldrig målat förut så det ska bli spännande att se hur det går. Många första den här veckan!
 
Jag måste få älta mitt hår lite. Detta eviga problem. Denna konstanta diskussion. Jag är inte nöjd! Jag va väldigt nögd efter andra besöket hos frisören, men nu när nyanseringen har börjat mattas av och släppa kryper det fram allt fler koppriga slingor. Jag vill inte vara röd/orange/kopprig i håret! Det passar verkligen inte med mina färger. Så nu funderar jag på om jag skall be Carin lägga i en brun (bara brun inget annat) toning i mitt hår. Jag trivs ju så vansinnigt bra i brunt hår så varför inte bara köra på det? Men den här gången tänker jag intebli fullt lika mörk soms sist, då gick jag ner så långt som till en tvåa (svart) den här gången tror jag att jag håller mig på en fyra (brun) eller en femma (ljusbrun). Men jag ska fundera ett litet tag för säkerhets skull!

orutin eller ålder?

Kategori: Allmänt

När jag vaknade imorse ville jag slita av mig huvudet och spendera dagen under täcket. Att dricka på vardagar kräver betydligt mycket mer rutin än vad jag besitter. Jag och Ullis hade en supermysig kväll igår men dagen idag inleddes med kaffe och ipren. Frågan är om det handlar om orutin eller om det helt enkelt är så att jag börjar bli för gammal för att dricka på vardagar?
Vi började med ett par öl på Boquerian, sedan vidare till ett event på Monki i Gallerian och kvällen avrundades på Berns terassen. Ullis höll på att trilla av stolen när jag berättade att jag aldrig hade varit på Berns, så besöket dit var obligatoriskt. Så här i efterhand kanske det blev lite väl mycket för en onsdag, men trevligt hade vi!
 

kaleidoskop

Kategori: Allmänt

 


 

Uppföljning - eyeliner för 235 kr

Kategori: Allmänt

Tydligen kostade eyelinern från FACE inte 235 kr. Det hela uppdagades när jag kollade mitt kontoutdrag och såg att det inte alls hade dragits 235 kr, utan 265 kr från mitt konto! Jag blev lite smått irriterad och passade på att gå in i samma butik när jag ändå hade vägarna förbi för att fråga vad pennan igentligen kostade. Än mer irriterad blev jag när hon svarade att den kostade 165 kr! Jag förklarade då hela situationen och visade mitt kontoutdrag, för kvittot hade jag givetvis inte kvar, varför spara ett kvitto på en eyeliner? Det hela slutade i alla fall med att jag fick ett tillgodo kvitto på de 100 kronorna jag hade betalat för mycket.  
 
Så Daniel - så mycket kostade det inte att ligga på topp trots allt =)

Tänk om jag hade rutin

Kategori: Allmänt

Jag önskar verkligen att min vardag innehöll träning. Ja, jo visst, det är bara att sätta igång, enkelt, men jag önskar att jag hade gjort det för länge sen och att det lixom gick på rutin redan. Folk som tränar regelbundet verkar ju inte alls tycka att det är jobbigt, snarare tvärtom. Det är själva komma-igångandet som verkar värst. Tid för träning har jag ju garanterat då jag aldrig slutar jobba senare än 17:30 samt att jag promenerar hem på 15 minuter, så jag kan inte skylla på tidsbrist. Det handlar enbart om motivation. Som alltid. 
Att det ska va så förbannat svårt.

God morgon

Kategori: Allmänt

Dagar som dessa är det inte det minsta tråkigt att gå till jobbet! En underbart vacker soluppgång från Sankt Eriksbron.

Glossybox

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen startat en prenumeration på Glossybox. Jag läser varje månad en massa skönhetsbloggar och blir alltid lika avundsjuk när det läggs upp bilder på månadens Glossybox och dess innehåll! Från och med slutet på september kommer jag att få en egen box att gotta mig i och recensera! Jag har valt en månadsprenumeration för 139 kr i månaden och kan när som helst säga upp prenumerationen.


Förvirring

Kategori: Allmänt

Att ha en L Eklund och en M Eklund i samma port verkar skapa förvirring bland brevbärarna. Ganska så förståeligt. I alla fall till en början. Men nu har vi båda bott i våra respektive lägenheter i typ fem år.... är det inte dags att lära sig snart?
Det är tur att att M Eklund är en hyvens kille som levererar posten direkt till dörren när herr eller fru breväbärare inte har läst ordentligt!

allt i hemmet

Kategori: Inredning

Jag älskar Allt i Hemmets omslag! Dom är alltid otroligt genomtänkta och inspirerande. Dom är enkla och stilrena och använder färger på ett magiskt sätt. Way to go!
 

Girls night out

Kategori: Allmänt

Vilken kväll vi hade! Den var helt perfekt! Vi började hemma hos oss med att dricka vin på balkongen och sen tog vi en taxi till Golden Hits. Så himla kul! Vi dansade hela natten och hade hade verkligen en toppenkväll! Golden har verkligen allt, love it! Här är en bild tagen precis innan taxin kom =)
 
Tack för en grym kväll tjejer!

en magisk himmel

Kategori: Allmänt

Samoa

Kategori: Allmänt

Bistron på jobbet har börjat sälja världens godaste yoghurt! Lycka!
Nu, frukost! 

eyes wide shut

Kategori: Smink och hudvård

Jag har vid ett flertal tillfällen provat att lägga en vit eyeliner i vattenlinjen för att öppna upp ögat, men på nåt vis passar det inte på mig. Det blir alldeles för stor kontast med den skarpa vita färgen. Igår hittade jag lösningen, en beige eyeliner på FACE. Den är hur bra som helst, den ger samma resultat då den ljusar upp och öppnar upp ögat men utan att ge för starka kontraster. Har man mycket färg i sig själv och i sin hudton passar det bättre med en beige eyeliner, men är man relativt ljus i sin hudton funkar det med en vit.
Just denna kostar 235 kr på FACE.
 

 
 

Gräsänka

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag! Den här veckan har känts ovanligt lång av någon anledning, kanske har det med mörkret och regnet att göra. I helgen kommer jag att vara gräsänka, hjärtat åker till Tyskland ikväll och kommer hem igen på söndag. Han ska på Q-Base. Jag är glad att jag slipper följa med då det inte alls faller mig i smaken. Jag blir dock lite orolig (samt får mina fördommar bekräftade) när jag googlar Q-Base och det första jag kommer in på är en flashback tråd om huruvida man kan köpa bra droger inne på området. Men dessa två går givetvis hand i hand så förvånad är jag inte. Och nej, min sambo kommer inte jaga knappar det är inte därför han åker dit. Hur som haver så kommer jag att vara solo hela helgen. Ikväll förmodar jag att det kommer bli relativt lugnt, men imorgon är det dags för tjejkväll. Det är Emmas första utgång sen hon blev gravid och fick Liam, så vi får väl se hur länge hon hänger med =) vi kommer att börja hemma hos oss och sedan bege oss ut på stan för att förhoppningsvis dansa natten lång. Jag ser verkligen fram emot det, jag har verkligen saknat Emma och tjejerna.
På söndag är det kalas hos min faster som fyllde år här om dagen, då varken hjärtat eller mina föräldrar (som är i dalarna) är hemma får jag åka dit själv, men vad gör det? Det ska bli supermysigt att träffa alla fastrar, farbröder, farmor och farfar, kusiner samt nytillkomna kusinbarn som jag inte har träffat ännu!
 
Hoppas att ni alla får en underbar fredag!

moi

Kategori: Allmänt

O'boy

Kategori: Allmänt

Det här säger lite om hur ofta jag dricker O'boy. Vad kan livslängden på ett paket O'boy vara, ett par år i alla fall? Det här paketet måste ha bott i lägenheten lika länge som jag. Om ni aldrig har provat att dricka gammal O'boy kan jag meddela att det smakar skräp, lite som att blanda ut en sked mjöl i ett glas mjölk. 
 

min lilla filt och jag

Kategori: Allmänt

Här under min nya filt har jag det ganska bra! Jag somnade ca fem minuter efter sista blogg inlägget, det säger litr om hur skönt det är. 

Äntligen hemma

Kategori: Allmänt

Idag blir det soffmys på egen hand, hjärtat skulle köra cross ett tag och sen hade han lite kvällsjobb att göra. Så idag är det bara me myself and I hela kvällen. Det va länge sen jag hade en helkväll på soffan, det ska bli otroligt skönt!
Hoppas ni får en bra kväll!

Ombedd att skriva på intranätet

Kategori: Allmänt

Företaget jag jobbar på just nu har ett inslag på sitt intranät varje vecka som heter veckans ord, ett inslag som jag nu har blivit tillfrågade om jag vill skriva. Jag som älskar att skriva tycker det är super kul att det va någon uppe på kontoret som kom på att det vore kul om en av receptionisterna kunde skriva någoting nån vecka, jag känner mig nästan lite hedrad. Hur som haver så har jag börjat knåpa på en text under dagen idag, jag kommer att lägga upp den färdiga texten här på bloggen sen.

en paus med vings värld

Kategori: Allmänt







Kanske världens bästa hårborste

Kategori: Smink och hudvård

Sist jag var hos min frisör köpte jag en Tangle Teezer, det är en utredande borste som skall minska slitaget på håret. Ursprungligen togs den fram speciellt för personer med extensions/löshår, men sedan man insett att den även fungerar toppen på vanligt hår har den börjat marknadsföras som det mest skonsamma sättet att trasla ur tovigt hår. Och jag måste verkligen säga att den är toppen! Man känner på en gång att den inte hugger tag i tovigt hår på samma sätt som andra borstar gör, samt att den inte river ända ner i hårbotten tackvare de något kortare och mjukare piggarna. Den fungerar klockrent i såväl torrt som vått hår. Den finns i alla tänkbara färger och mönster och kostar ca 170 kr, den finns hos de flesta frisörsalongerna samt på nätet på tex eleven.se.

Så här kan det se ut

Kategori: Allmänt

När jag och Carin går loss på Ikea en vanlig tisdag.


Denna produkt är värd ett inlägg till

Kategori: Smink och hudvård

Jag vet att jag har tipsat om produkter från Mario Badescu tidigare, men just denna produkt är verkligen värd ett inlägg till! Den föll i glömska ett tag men nu har jag återupptäckt denna lilla mirakelprodukt. Jag märkte att jag började få en del små utslag i ansiktet, inte riktigt finnar utan mer som små kvisslor. Om du stryker på ett tunt lager av denna vätska utanpå din nattkräm så lovar jag att du kommer vakna med synbart bättre hud! Den skall nog egentligen appliceras innan eventuell fuktkräm men jag tycker att den blir lite snällare om man tar den efter. Den förbättrar verkligen hudens kvalitet på ett skonsamt och snällt sätt. Jag använder den varannan natt och fullkomligt älskar resultatet! Var noga med att skaka flaskan ordentligt innan användning då de två olika vätskorna delar sig och behöver blandas för att ge resultat. Ett plus är även att den räcker i en evighet! Finns att köpa här.

Fynd

Kategori: Allmänt

Jag brukar inte handla på Ellos så ofta men nu har jag gjort två riktiga kap! Dom hade 50% på rean vilket gjorde det nästan löjligt billigt! Kängorna kostade mig 99 kr och ballerinaskorna kostade ynka 59 kr! Båda paren passade hur bra som helst. Jag beställde även en jacka men den är jag inte lika nöjd med så den får åka tillbaka med posten i eftermiddag.

 

speglar, tårtor och högskåp

Kategori: Allmänt

Idag har solen äntligen beslutat sig för att titta fram igen vilket känns helt underbart efter en helg med ihållande regn. Under hela helgen känns det som att det har varit uppehåll i max två timmar, helt värdelöst med tanke på att både jag och hjärtat hade planer på utomhusaktiviteter. Så blev det natruligtvis inte, det blev en hel del innesittande och shopping istället. I lördags var jag och shoppade med mamma och igår tog jag en tur till Hornbach och Ikea. Jag är sugen på att köpa ett skåp i vit högglans till badrummet samt att byta ut badrumsskåpet mot en badrumsspegel med en hylla och spottar. Skåpet finns på Ikea och det har vi redan bestämt oss för, men badrumsspegel verkar bli svårare. Jag får kika runt lite på nätet och se om jag hittar något som faller mig i smaken.
Igår var vi på fördeledagsfika hemma hos Terese som fyllde år, det bjöds på mängder av tårtor, bullar och kakor, samt någon form av blå odefinierbar läsk! Det var hemma hos Terese som jag kom på att jag vill göra om lite i badrummet, dom har en sprillans ny lägenhet med ett sjukt fint badrum, jag såg att deras spegelhylla var ifrån Svedbergs så jag ska undersöka deras sortiment online!
 
Hoppas att ni alla får en bra dag!