litenfialotta

Så mycket att se fram emot!

Kategori: Allmänt

2013 kommer att bli ett fantastiskt år, så mycket kul kommer att hända och vi har så mycket att se fram emot! Det här året kommer bara att flyga förbi så det gäller att stanna upp och ta in allt som händer. Det vi först blickar fram emot är så klart resan till Bali som ligger närmst i tiden, om blott 22 dagar lämnar vi det snöblandade regnet för två veckors sol och bad! Vecka åtta (samma vecka som vi åker till Bali) kommer vi att gå på ett infomöte om huset. Vi kommer då att få en mer detaljerad tidsplan för bygget samt en tillvalskatalog! Det ser jag fram emot enormt mycket, jag tror att det är då det kommer börja sjunka in att det faktiskt är vårat hus! Det ska bli så kul att planera, välja och skapa vårat nya hem!

Kine Brazil

Kategori: Allmänt

Jag behövde inte vänta så länge på att få lägga vantarna på ett par träningsbyxor från Kine Brazil! Jag fick tips om att det fanns en återförsäljare i Sthlm och lyckades då haffa det sista paret dom hade inne! Det kommer in en ny leverans i slutet på februari, då kanske det även blir ett par gula =)
 

Hus hus hus!!!

Kategori: Allmänt

Det är det enda som snurrar i mitt huvud just nu!!! Troligtvis kommer det att fortsätta göra det fram tills den dagen vi flyttar in! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det är sant!
 
 

Sneak Peek

Kategori: Pannband

Här kommer ett litet smakprov på ett nytt tyg som jag fick hem igår. Återigen de underbara molnen, fast denna gång med en lite mer neutral grå bakgrund. Jag kunde inte hålla fingrarna borta så jag gjorde ett pannband till mig själv igår kväll efter att vi hade skrivit papper med mäklaren =)
 

Vi har köpt hus!!!!!

Kategori: Allmänt

Igår var en vääääldigt stor, viktig och efterlängtad dag för mig och Kenny! Vi skrev på bokningsavtalet på ett nybyggt radhus i Riksten i Tullinge!!! Någon gång under kvartal fyra i år kommer vi att flytta in i vårt nybyggda hus!!! Det är precis allt vi har drömt om, det kommer att bli helt perfekt!!! Det är ett ganska litet loftradhus på 107 kvadrat med fyra sovrum och två badrum. Jag är såååå glad!!!
 
Av någon anledning så kan jag inte ladda upp bilder just nu.. men det kommer så fort jag får ordning på det!
 
 

Ingen vanlig dag!

Kategori: Allmänt

Nä, idag är ingen vanlig dag, för det är min rökfri-i-två-månader-dag!

Bali, och kanske Sälen?

Kategori: Allmänt

Nu är nedräkningen nere på 29 dagar, det är helt sjukt va fort tiden har gått!! Om 29 dagar sitter vi på ett plan till paradiset, hjälp vad jag längtar! Något som jag däremot är lite ledsen över är att vi inte har varit i Sälen hittils denna säsong, men man kan ju inte få allt! Om vädret och säsongen håller i sig till Påsk kanske vi kan ta en långhelg upp dit då!
 
 

Vill ha!

Kategori: Allmänt

Såååååå snygga! Tyvärr är dom slut i lager, så jag får vänta ett tag innan jag kan lägga vantarna på ett par!
 
 

En månad kvar till Bali!

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt en månad kvar till vi åker!
 
 

iPod Shuffle

Kategori: Allmänt

Jag har fått en iPod shuffle av min älskade pojkvän! Så himlans liten och fin! Tusen tack hjärtat!
 
 

Sunset

Kategori: Allmänt

Någonstans mellan Stockholm och skövde i lördags.

Underbara helg!

Kategori: Allmänt

Vilken underbar helg det har varit!! Kallt, klart och strålande sol, det blir inte mycket bättre än så! Det blir något magiskt över landskapet när rimfrosten lägger sig på träden, det är så otroligt vackert! Helgen har i vanlig ordning sprungit förbi, men det har varit en väldigt mysig helg.
I fredags gjorde jag någonting som jag är lite stolt över, efter att ha släppt av Kenny hos en kompis så gick jag till gymmet, helt själv en fredagkväll! Jag var hyfsat ensam i lokalerna! Jag körde min timme som vanligt, och det gick hur bra som helst, jag känner redan att det går lättare och lättare för varje gång!
I lördags försökte jag att vara ute så mycket som möjligt med tanke på det helt underbara vädret! Nog för att 20 minus är lite i det kallaste laget, men jag tycker om när det biter lite i kinderna! Jag och Kenny tog en promenad längst Tullinge Strand i solen. Det var hur mycket folk som helst ute på isen över Tullinge sjön. Resten av lördagen spenderade vi sen i bilen, Skövde tur och retur stod på schemat. Liiite långt för en eftermiddag/kväll om du frågar mig. Vi åkte från stan runt kl 14 och kom hem igen vid 22... väldigt många timmar i bilen! I söndags passade älsklingen på att åka cross då det inte var fullt lika kallt som på lördagen, så jag plockade med mig mamma och pappa till Skärholmen och Kungens Kurva en sväng. Det märktes att det var årets fattigaste helg, det var inte alls mycket folk ute i affärerna! Söndagen avslutades med lite städning och ytterligare ett solo pass på gymmet innan Kenny kom hem.
Jag hoppas att ni också har haft en bra helg och att ni har passat på att vara ute så mycket som möjligt!
Här kommer lite bilder som jag tog i Tullinge i lördags.
 
 

Västerbron - Ej att rekommendera

Kategori: Allmänt

Igår höll jag mig som planerat borta från gymmet för att få vila kroppen lite, istället tog jag och Kenny en timmes promenad på kvällen. Jag fick för mig att vi skulle ta västerbron över till Söder och promenera där, aldrig mer! Det är bara att konstatera att det den här årstiden inte lämpar sig att gå över västerbron! Trots underställ, och vad jag ansåg vara gott om kläder, så hade jag knappt någon känsel i benen när vi kom hem, det blåste isvindar på hela bron!

Vi går mot ljusare tider

Kategori: Allmänt

Klockan är strax över åtta på morgonen och det är mer eller mindre dagsljus ute! Underbart! Äntligen ett synbart tecken på att vi vekrligen går mot ljusare tider och att våren kommer närmre och närmre för var dag som går! Jag längtar så efter att få vakna av ljuset på morgonen och att kunna ta sena kvällspromenader när det fortfarande är ljust ute. Det gör mig inte så mycket att det är kallt och snöigt stora delar av året här uppe i norden, men att det där emot är mörkt mer eller mindre halva året tycker jag är ganska så jobbigt. Jag påverkas, precis som många andra, väldigt mycket av bristen på dagsljus och glädjs nu otroligt av att ljuset orkar sig fram allt tidigare på mornarna.
 
 

Diverse små plagg

Kategori: Bodys

Något bättre va?

Kategori: Inredning

Kommer ni ihåg mitt inlägg om att det var dags att skaffa ny förvaring till mina tyger då dom började växa ur sina lådor? Bästa lilliAgnes och Jesper hade i alla fall uppmärksammat detta och köpte precis en sån låda till mig i julkapp! Något stiligare va?
 

Gårdagens pass

Kategori: Allmänt

Precis som mitt inlägg igår kväll antydde så tog jag ut mig fullkomligt på gymmet igår! Egentligen tänkte jag inte träna igår, men med tanke på att Kenny ändå skulle dit och jag fortfarande kände mig så pass taggad så följde jag med ändå. Det gick sjukt bra! Jag fick låna en gamal iPod av Kenny vilket gjorde det hela mycket trevligare, att slippa höra sitt eget flås när man står på crosstrainern gör underverk!! I alla fall för mig, det är något psykiskt över det där, att slippa höra min egen utmattning gör att jag orkar så mycket mer! Däremot tror jag att jag körde lite för mycket styrka igår, vilket gjorde att jag blev fullständigt slut! Jag mådde så illa när vi gick hem att jag var orolig för att jag skulle spy. Cirka 30 minuter, och en dusch, senare hade jag dock återhämtat mig och illamåendet hade släppt! Jag var lite orolig för att ja inte skulle kunna ta mig ur sänge på egen hand imorse men det gick förvånansvärt bra, än har jag inte fått den där brutala träningsvärken som jag nästan längtar lite efter. Men jag återkommer i ärdendet imorgon, jag har en känsla av att jag inte kommer vara fullt lika kaxig då.
 
 

bareMinerals

Kategori: Smink och hudvård

Då min älskade Carin har talat så gott om bareMinerals kunde jag inte låta bli att testa! Jag ser det som någon form av jag-har-lyckats-att-inte-röka-på-sju-veckors-belöning till mig själv =)
 

Utmattad

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från det tredje passet på tre dagar på gymmet. Fy fan, jag mår illa. Imorgon blir det vila!
 

Hej och välkommen motivation!

Kategori: Allmänt

God morgon på er! Jag är så otroligt glad över att ha hittat motivationen till att ta tag i träningen! Jag har aldrig riktigt haft något sug efter att träna tidigare, vilket har gjort det extra svårt att komma igång, men nu känner jag faktiskt att jag vill det här på riktigt för första gången! Jag har haft turen att inte behöva tänka på min vikt eller min kosthållning tidigare då jag alltid har haft sjukt bra ämnesomsättning och varit smal som en sticka.... men nu har det börjat hända något. Jag har lagt på mig närmre åtta kilo de senaste två åren, om jag inte tar tag i de här så kommer det troligtvis bara att eskalera även de kommande åren.
Igår körde jag gympass nummer två, det var lite segt då jag var lite stel i kroppen men jag körde mina 60 minuter vilket jag är nöjd med!
Jag är inte den som kommer att lägga upp bilder och dokumentera min träning här på bloggen, men däremot tänkte jag visa upp min motivationsbild. Det är en bild på mig för två somrar sen, det känns sjukt bra att kunna ha en motivationsbild som faktiskt är av mig själv! Många har ju bilder på kändisar osv men det blir lite extra sporrande när man kan ha en bild på sig själv, då vet jag ju att det är ett fullt möjligt, rimligt och uppnåeligt mål!
 
 

Smile

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 

Syalster

Kategori: Bodys

Nej nej, jag har inte slutat sy, jag har bara haft influensa och varit lite dåligt på att ta kort på mina alster. Här kommer lite bilder på bodys som jag har sytt den senaste tiden.
 

Förändringens vindar blåser

Kategori: Allmänt

Igår gjorde jag något som jag inte har gjort på väääääldigt länge, jag gick och tränade! Kors i taket! Jag provtränade på Kennys gym och tecknade sen ett eget gymkort. Jag har dessutom varit rökfri i drygt sju veckor nu! Det händer grejer! Det känns riktigt skönt att ha kommit över den första utmaningen, att ta sig i kragen och gå till gymmet första gången! Jag tror att jag redan märker av att jag har slutat röka, sist jag tränade hann det inte gå ner än fem minuter på crosstrainern innan jag trodde jag skulle avlida, nu klarade jag 20 minuter utan några större bekymmer. Jag körde även igenom kroppen med maskiner samt fria vikter. Jag var lite rädd för att jag inte skulle kunna ta mig ur sängen imorse, men det gick förvånansvärt bra! Jag måste dock erkänna att jag är lite stel i musklerna, så om ett par timmar kommer jag nog ha hysat ont, men planen är en tur till gymmet ikväll också.
 
Innan vi beger oss till gymmet ikväll får vi besök av en mäklare som skall göra en värdering av lägenheten... som rubriken lyder, förändringens vindar blåser! Jag vill inte säga för mycket, men som ni förstår kan en flytt bli aktuell framöver! Vi har mycket att hålla tummarna för och hoppas på just nu!

Jag har besegrat influensan!

Kategori: Allmänt

Så där ja, då var jag tillbaka på benen igen efter en vecka i sängen. Jag har nog aldrig haft en riktig influensa tidigar, och det är inget jag önskar få uppleva igen. Det här är nog rekord i hur många dagar jag har varit sjuk och behövt vara hemma från jobbet. Men nu är jag som sagt på benen igen och tillbaka på jobbet. Det känns lite lagom att börja med en dags jobb och sen ta helg, en mjukstart är nog precis vad jag behöver. Helgen kommer att bli vansinnigt lugn, för än har inte kroppen hunnit återhämta sig helt. Om inte Kenny har blivit smittad av mig, vilket det tyvärr lutar åt, så kommer han att åka en del cross i helgen, så får dår jag roa mig på egen hand. Nu är det ju bara ca 40 dagar kvar tills dess att vi åker till Bali så jag borde nog passa på att bege mig till passmyndigheten under morgondagen för att fixa ett nytt pass. Tiden går så himla fort och avresan närmar sig med stormsteg!
Hoppas att ni får en bra dag! 
 
 
 

Vita tossor

Kategori: Sömnad

 

Influensan har kommit på besök

Kategori: Allmänt

Som ni kanske har märkt har det inte varit så mycket aktivitet på bloggen de senaste dagaran. Detta beror på att jag ligger hemma med influensan... 
 
Jag klev idag in på dygn fyra med drygt 39 graders feber, så jag beslutade mig för att det var dags att ta mig i kragen och gå till farbror doktorn. Läkarens dom löd inte helt oväntat influensa. Jag har ALDRIG tidigare sett så mycket folk på St Eriks Vårdcentral... öppna mottagningen öppnar kl 10:00, jag kom dit 9:30 och fick ändå vänta i 20 minuter på att ens få komma fram till kassan för att skriva in mig. Då fick jag veta att läkaren hade fyra personer före mig i kön, ja ja det går väl rätt fort tänkte jag, jag menar hur mycket tid brukar läkarna ägna åt varje patient egentligen? Tji fick jag.....  väl uppe i nästa väntrum fick jag vänta i 50 minuter på att få en sittplats, och ytterligare 30 minuter till innan jag fick komma in till läkaren. Tre timmar efte att jag lämnat lägenheten imorse klev jag äntligen innaför dörren igen. Frukost var inget jag hade tänkt på att att äta innan (för det borde gå rätt fort på vårdcentralen) så jag var helt slut när jag väl kom hem. Men nu vet jag i alla fall att jag inte kan göra annat än rida ut stormen. Jag tror att febern äntligen börjar ge med sig lite, nu gäller det bara att vila, sova och dricka massa vatten för att bli frisk så fort som möjligt! 
 
Kram på er! 

In the blink of an eye

Kategori: Allmänt

Bara så där, in the blink of an eye, så var helgerna över, men åh så bra vi har haft det! Det har varit helt underbart att vara långledig och umgås med familjen och bara få va! Men nu återgår vi till vardagen och allt vad det innebär igen, jag hoppas att ni alla får en underbar dag!